Burzcast Podcast

by mailbag@burzcast.ro (Razvan Burz: Entrepreneur, IT Consultant & Productivity Consultant) · · ·

Burzcast este podcastul românesc despre productivitate, tehnologie și management realizat de către Răzvan Burz. Săptămânal, împreună cu invitații săi sau singur, Răzvan discută despre tehnologie, unelte care sporesc productivitatea, podcasting, gaming, antreprenori și oameni care te vor inspira să ajungi la următorul nivel în viață.

Daca in episodul precedent am tratat zvonurile cu privire la evenimentul Apple din septembrie 2018, este momentul sa revenim asupra evenimentului si sa reflectam ce s-a prezentat si ce ne intereseaza, cu adevarat din ceea ce s-a lansat. Pe ce dam banii si ce nu merita sa achizitionam.

more...


Tags:

Older Episodes

Paul Ardeleanu și cu Răzvan Burz tratează subiecte precum noul iPhone, Apple Watch, un eventual iPad și MacBook-uri Air care ar putea fi lansate în cadrul evenimentului Apple din data de 12 septembrie 2018.
Am stat de vorbă cu Flavia Hirișcău, blogger la noidoisibebe.ro, despre ce înseamnă să fii blogger în România, mai ales pe această nișă.
Acesta este cel de-al cincilea episod Burzcast Short Audio Experience, sub- podcastul Burzcast dedicat Q&A-ului.; În acest podcast tu pui întrebarea și eu îți răspund în cadrul podcastului, în maxim 15 minute de emisiune.
Am stat de vorbă cu Andreea Tudorache, IT Community Manager la Catalyst, despre evenimentul pe care îl pregătesc, DevTalks, în Cluj-Napoca, în data de 16 mai 2018 și în București, în data de 8 iunie 2018. Ascultă acest episod și află cum poți praticipa...
Am stat de vorbă cu Raluca "Bilu" Crișan, travel blogger la Borderless despre proiectul său, pasiunea pentru călătorie, țări scumpe și țări ieftine și cum poți călători și economisi, în timp ce ai și un job full time.
Am vorbit cu Adrian Boioglu de la City Podcast și Tech Volution despre evenimentul Apple din 12 septembrie 2017. Înregistrarea podcastului a avut loc la mai puțin de o oră de la încheierea keynote-ului Apple la care s-au prezentat o serie de produse fo...
Am vorbit cu Patricia Iordache, Marketing & Partnerships Manager la Airtame. Airtame este un start-up din Copenhaga, Danemarca, cuprinzând un numar de 40 de oameni, dintre care și 7 români, toți dedicați realizării unui device de screen sharing destina...
Acesta este cel de-al patrulea episod Burzcast Short Audio Experience, sub- podcastul Burzcast dedicat Q&A-ului.; În acest podcast tu pui întrebarea și eu îți răspund în cadrul podcastului, în maxim 15 minute de emisiune.
Acesta este cel de-al treilea episod Burzcast Short Audio Experience, sub- podcastul Burzcast dedicat Q&A-ului.; În acest podcast tu pui întrebarea și eu îți răspund în cadrul podcastului, în maxim 15 minute de emisiune.
Acesta este cel de-al doilea episod Burzcast Short Audio Experience, sub- podcastul Burzcast dedicat Q&A-ului.; În acest podcast tu pui întrebarea și eu îți răspund în cadrul podcastului, în maxim 15 minute de emisiune.
Acesta este primul episod Burzcast Short Audio Experience, sub-podcastul Burzcast dedicat Q&A-ului.; În acest podcast tu pui întrebarea și eu îți răspund în cadrul podcastului, în maxim 15 minute de emisiune.
Am vorbit cu Adrian Boioglu despre conferința Apple WWDC 2017, iMac Pro, iPad Pro, watchOS 4, iOS 11, macOS High Sierra, HomePod, realitate augmentată și realitate virtuală. Am adăugat apoi acestor subiecte și câteva spoilere din primul episod al Plane...
Dorind să cresc și mai mult awareness-ul pe podcasting și poate să te inspir și pe tine să lansezi un podcast, acest episod prezintă în linii mari pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a realiza un podcast de succes.
Acest episod continuă discuția despre securitatea și securizarea WordPress, una dintre cele mai utilizate platforme de CMS din lume care rulează în special pe servere LAMP. WordPress permite realizarea unui număr foarte mare de proiecte,
WordPress este una dintre cele mai utilizate platforme de CMS din lume care rulează în special pe servere LAMP. WordPress permite realizarea unui număr foarte mare de proiecte, website-uri complexe sau magazine online.
Împreună cu Adrian Boioglu am dezbătut decizia Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale și a Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică de a impune o taxă anuală de mentenanță a celor 12 Top Level Domains cu extensia...
Am stat de vorbă despre inovație la nivelul organizației cu Tudor Bîrlea și Roxana Bălan de la This Is Not a Storm. Roxana și Tudor mi-au explicat cum procedează pentru a inova în cadrul organizațiilor și companiilor clienților și cum transformă compan...
Am vorbit cu Nicoleta Benga despre realizarea unui profil corect pe LinkedIn. Nicoleta este Account Manager pe Marketing Solutions la LinkedIn și ne-a vorbit despre ce să faci și ce să nu faci pe platforma LinkedIn și cum să realizezi profilul tău pent...
53 Episodul 53 – Yummy Dec. 8, 2016
În acest episod puțin mai inedit, am vorbit cu Adrian Boioglu despre tehnologia care ne ajută să aducem produsele pentru gătit de la raftul magazinului până la produsul finit, gata de savurat.