GAMEcore.se® Bonus!

by GAMEcore.se · · · · 1 subscribers

Bonus! är en podcast med blandat spontant innehåll men oftast försöker hålla sig kortfattad. Det kan vara instinktiva reaktioner kring en händelse, ett spel eller en intervju. Samtliga Radio Format Live-shower läggs också upp bland Bonus!-materialet.

Nu är det allvar.

more...


Tags: playstation, tv-spel, format, games & hobbies, podradio, game, news & politics, gamecore.se, kids & family, radio, puls, coresystems, nintendo, games, xbox, technology, radio format, amikal

Older Episodes

GOTY 2011: FINAL! Feb. 3, 2012
Mina damer och herrar, det är dags. GAMEcore.se tar slutgiltigt farväl av 2011 med finalpodcasten i vår GOTY-serie, där fyra talare ställer de två bästa spelen i fjol mot varandra i en storslagen envig. Bara ett spel kan vinna - vilket blir det?
GOTY 2011: Plats 3 Feb. 2, 2012
Att vara uppföljare till en tidigare GOTY-vinnare är inte lätt, men här har vi ett spel som lyckades så väl att det följde upp guldet med ett brons. Alex, Fanny och Fredrik berättar varför.
GOTY 2011: Plats 4 Feb. 1, 2012
Att knyta ihop säcken för en trilogi är inte helt utan utmaningar. Den studio som klarade det allra bäst 2011 - bland många som försökte - nådde en fjärdeplats med sitt spel när GAMEcore.se-redaktionen fick bestämma.
GOTY 2011: Plats 5 Jan. 31, 2012
Det hade ett klassiskt men också komplicerat arv att leva upp till, men spelet som tog hem plats fem på GAMEcore.se-redaktionens lista över de bästa spelen 2011 balanserade mellan nytt och gammalt på ett delikat sätt.
GOTY 2011: Plats 6 Jan. 30, 2012
Ligger du ner? Get up kid, och hör på när Samuel, Henrik och Fanny berättar om ett litet spel som gjorde stor succé 2011 - så pass att det knep sjätteplatsen på GAMEcores GOTY-lista.
GOTY 2011: Plats 7 Jan. 27, 2012
På sjunde plats på GOTY-listan hittar vi ett spel GAMEcore.se-redaktionen tycker fått kusligt lite uppmärksamhet i sammanfattningar av spelåret 2011. Lyssna därför på detta 30-minuterssnack om spelet om och om igen.
GOTY 2011: Plats 8 Jan. 26, 2012
Vi fortsätter nedräkningen på vår topplista över de bästa spelen 2011, och det fortsätter också att vara tvära kast. Blod och elände på plats 10, mysigt plattformande på plats 9, och nu: blod och elände - igen.
GOTY 2011: Plats 9 Jan. 25, 2012
Tre talare talar i tre dimensioner om det spel som GAMEcore-redaktionen utsett till det nionde bästa från 2011. Vilket är spelet och varför förtjänade det en plats på listan? Samuel, Fredrik och Fanny har stenkoll.
GOTY 2011: Plats 10 Jan. 24, 2012
Nedräkningen börjar på riktigt när Alex, Anders och Henrik sätter sig ner och pratar om fjolårets tionde bästa spel enligt GAMEcore-redaktionen. Blir diskussionen lika brutal som spelet? Lyssna och tyck till!
GOTY 2011: Plats 11-15 Jan. 23, 2012
Vi på GAMEcore.se har tagit fram våra 15 favoritspel från 2011 och nu ska de rangordnas! Precis som i fjol gör vi det i podcastform, och i första programmet behandlas spelen som precis missade topp tio. Häng med direkt!
I kväll är det dags att avslöja vinnarna i GAMEcore Awards 2011. Vi sänder live som vanligt och välkomnar alla till en kväll av röstresultat, småprat om spel och annat kul.
Före lanseringen av Skyward Sword höll vi en live musikseans i Legend of Zelda-seriens ära. Nu finns den nära inpå två timmar långa sändningen i podcastform.
blablabla
På sin resa genom Göteborg kastade Fredrik och Alexander ankare hos en före detta kollega på redaktionen. Tillsammans spelade de in ett nytt avsnitt om spelmusikkonserter, marknadsföring av PSN- och XBLA-spel samt liv i spel.
Sommaren fortsätter och det gör även våra sommarprogram. Tre nya ämnen från tre medverkande står på tur att diskuteras. I detta avsnitt talar panelen om längtan, begagnat och spel som får dig att känna dig gudomlig.
Anders från Ystad och Fanny från Göteborg sammanstrålade med Alexander framför en mikrofon under Power Up 2011 i Malmö. Resultatet blev ett en timme långt program med tre vitt skilda ämnen.
Det är dags för det allra första avsnittet av Sommarformat, vår sommarpodcast där allt möjligt spelrelaterat blandas i en mysig röra. I första avsnittet snackar Alex, Samuel, Fredrik och Anders om stridssystem, detektivspel och mycket annat!
GAMEcores livesända analys av de gångna E3-dagarna. EAs respektive Ubisofts presskonferenser diskuteras. Likaså Wii U, Skyward Sword och en hejdlös mängd andra spel.
GAMEcores livesända analys av Nintendos E3-presskonferens, nu i nedladdningsbar form!