GAMEcore.se® Pixel

by GAMEcore.se · · · · 1 subscribers

Pixel är ett program som spelar melodier från spelvärldens alla hörn. Ibland kommer tonerna från svampriket, ibland från nya artister som hyllar sina minnen och ibland ända från 80-talet. Under en hel timma varje onsdag spelas allt det bästa från musikvärlden så följ med!

32 Avsnitt 32 July 13, 2010

Superpixel återvänder med ytterligare hela två timmar med musik inspirerad från spelvärlden. Ordvalet är medvetet då Alexander som besöker oss tagit med sig något annorlunda.

more...


Tags: playstation, podradio, game, news & politics, gamecore.se, kids & family, radio, puls, coresystems, nintendo, games, xbox, technology, radio format, amikal, tv-spel, format, games & hobbies

Older Episodes

31 Avsnitt 31 July 7, 2010
Tillbaka efter en kort semester kommer Jonas och Robin spela 2 timmar musik under PlayStations industriella och hårda skal. Med en extremt stor arsenal av spel och musik blir det ikväll en salig blandning
30 Avsnitt 30 June 9, 2010
Musiken på Nintendo-konsoler ligger med stor sannolikhet bakom mycket av den mest klassiska spelmusiken genom tiderna och i veckans avsnitt av Pixel skall vi gå igenom en del av den. I kväll bjuder vi på två hela timmar musik!
29 Avsnitt 29 June 2, 2010
I veckans program har Jonas och Robin valt att gå från det hårda och kalla till det mjuka och varma. Dagens tema är nämnligen djur i alla dess former. Söta, små, fula eller balla - Pixel älskar dem alla.
28 Avsnitt 28 May 26, 2010
Nu är det dags att fördjupa sig bland gitarrerna och spelkonsolerna. I tema Covers tar sig Jonas och Robin runt i cyber-rymden i jakt efter de bästa hyllningarna och snyggaste riffen.
27 Avsnitt 27 May 19, 2010
Återigen beger sig Jonas och Robin in i spelhistoriens finaste arkiv. Kulturen som omfamnar Atari och Amiga är enorm så därför är det stor fokus på allt runtikring dessa retrospektiva pärlor.
26 Avsnitt 26: May 12, 2010
Det är dags för något nytt på GAMEcore.se. Det är dags att introducera ett nytt inslag i formen av en podcast och live-sändning med musiktema. Bakom rodret står två av redaktionens nyförvärv. Klockan 20:00 blir det spelmusikradio.