Saltklypa #43 – Om Lagarfljótsormurinn og the Millenium Falcon Feb. 12, 2012

from Saltklypa· ·

Sendingsleder: Bendik Har man funnet et UFO-vrak på bunnen av Østersjøen? Eller en hårete mammut i Sibir? Eller kanskje en sjøorm i Lagarfljót? Heftig pareidolia på alle tre ihvertfall. Se bildene og videoene på de lenkede artiklene og døm selv. India har gått et helt år uten et eneste tilfelle av Polio! Hurra! Og Norsk [...]Sendingsleder: Bendik

Har man funnet et UFO-vrak på bunnen av Østersjøen? Eller en hårete mammut i Sibir? Eller kanskje en sjøorm i Lagarfljót? Heftig pareidolia på alle tre ihvertfall. Se bildene og videoene på de lenkede artiklene og døm selv.

India har gått et helt år uten et eneste tilfelle av Polio! Hurra!

Og Norsk pasientskadeerstatning har innvilget erstatning til tre barn (hittil) for at de kan ha fått narkolepsi av Pandemrix-vaksinen.

Predikant Svein-Magne Pedersen i Misjon Jesus Leger tar 168 kroner for preventiv fjernhealing over telefon. Dette liker vi ikke helt lyden av.

Ukens anbefaling er å sitte klistret til TV-skjermen, eller ihvertfall NRK Nett-TV. Her kan du se:

Ikke gjør dette hjemme

Brille

Og Skavlan fredag 17. februar, med gjest Richard Wiseman, som også dukker opp på Kritisk Masse samme helg!

PS. Kan du noen gode ikke-religiøse (og kanskje til og med ikke-seksuelle) banneord? Skriv de i kommentarfeltet under eller send de inn til oss på epost.