Saltklypa #54 – Om den synske elefanten Citta og vår oppdaterte grunnlov June 3, 2012

from Saltklypa· ·

Sendingsleder: Gunnar Hvordan gikk det med spådommene våre om Melodi Grand Prix fra forrige ukes sending? Vi tar en liten oppfølger - og serverer samtidig noen praktiske råd til den som vil starte opp som synsk. Og apropos synsk - dyrene står nå i kø for å spå resultatene i det kommende Fotball-EM. Hvor mange [...]Sendingsleder: Gunnar

Hvordan gikk det med spådommene våre om Melodi Grand Prix fra forrige ukes sending? Vi tar en liten oppfølger - og serverer samtidig noen praktiske råd til den som vil starte opp som synsk.

Og apropos synsk - dyrene står nå i kø for å spå resultatene i det kommende Fotball-EM. Hvor mange korrekte spådommer de gir vil vise seg, men en ting som derimot er ganske så sikkert er at vi står foran en ny Venuspassasje. Følg gjerne live webcast på astro.viten.no.

Har Norge endelig lagt bak seg statskirkeordningen? Eller er det kanskje ikke så enkelt? Vår gjest Dan-Raoul Miranda Husebø oppklarer saken for oss.

Til slutt får du en hel rekke små anbefalinger fra panelet:

Gunnar anbefaler sitt foredrag i Bergen 7. juni, og en musikkvideo av hip hop-gruppen Rytmedykker hvor han og Marit er samplet:

Kristin anbefaler en video som viser hvordan aksellerometeret i en smarttelefon virker:

Leisha anbefaler PZ Myers sin bloggserie hvor folk skriver om hvordan og hvorfor de har blitt ateister, og Dan-Raoul anbefaler en fancy dings som forsterker din smarttelefons lille høyttaler uten bruk av kabler, i tillegg til at han selvsagt anbefaler sin egen blogg hvor du kan lese mer om blant annet den ferske grunnlovsendringen.