Saltklypa #55 – Om solkrem, NLP og en Hemmelighet June 10, 2012

from Saltklypa· ·

Bruk solkrem! (Se det bildet!) Hva er forskjellen på solfaktor 15, 25, og 30? Vet du det? Vil det gi deg D-vitaminmangel? Og burde du ta solarium før du drar til syden? For 1200 år siden skjedde det noe rart. Vi vet ikke helt hva enda, men det viser seg som en strålingsburst som forskere har funnet [...]Bruk solkrem! (Se det bildet!) Hva er forskjellen på solfaktor 15, 25, og 30? Vet du det? Vil det gi deg D-vitaminmangel? Og burde du ta solarium før du drar til syden?

For 1200 år siden skjedde det noe rart. Vi vet ikke helt hva enda, men det viser seg som en strålingsburst som forskere har funnet i trestammer.

Til slutt tar vi en prat om NLP, coaching, og sånn. Rapporten om forskningen om NLP finner du her, hvis du vil lese litt selv. NIFAB har dette å si om NLP.

Ukens anbefalinger:

Marit: Ferrofluider (Magnetiske væsker) og lek med magneter! Wowza!

Bendik: [Hvorfor overlever en mygg å bli truffet av regn?

](http://news.sciencemag.org/sciencenow/2012/06/raindrops-dont-swat-down- mosquit.html)Gunnar: Amerikanere aksepterer ikke evolusjonsteorien.

Kristin: TED-prat: Seth Shostak om sin søken etter utenomjordisk liv. I tillegg Big Picture Science, en podcast om vitenskap og litt sånn.

PS. Kjøp Skepsis- boka!