#87 - Strålingsbeskyttelse og søte romroboter Nov. 16, 2014

from Saltklypa· ·

(Vi beklager at lydkvaliteten ikke er på topp denne episoden – men vi skal mer enn gjøre opp for oss i neste!) ## Nyhetssaker Breaking news som vi akkurat rakk å få med oss til innspilling av denne episoden: Philae har landet på kometen 67P/Churyumov–Gerasimenko. Lille, søte Philae har selvsagt en egen Twitter- konto og xkcd kjørte en egen live-oppdatert stripe ettersom nyhetene kom frem. En mulig naturlig forklaring på spøkelser og andre gufne opplevelser har blitt lagt frem eksperimentelt. Saken mot den siktede healeren i nord-Norge går videre. Og(Vi beklager at lydkvaliteten ikke er på topp denne episoden – men vi skal mer enn gjøre opp for oss i neste!)

Nyhetssaker

Breaking news som vi akkurat rakk å få med oss til innspilling av denne episoden: Philae har landet på kometen 67P/Churyumov–Gerasimenko. Lille, søte Philae har selvsagt en egen Twitter- konto og xkcd kjørte en egen live-oppdatert stripe ettersom nyhetene kom frem.

En mulig naturlig forklaring på spøkelser og andre gufne opplevelser har blitt lagt frem eksperimentelt.

Saken mot den siktede healeren i nord-Norge går videre. Og familien til den kreftsyke kvinnen som døde, advarer.

Lytterspørsmål

William spør:

I podcast nr. 83 diskuterte dere Folkeopplysningen og temaet EL- overfølsomhet. I episoden av Folkeopplysningen intervjuet de en dame som hadde fått ombygget kontoret sitt for 200.000kr for å hindre at stråling kom inn. Blant annet brukte hun gardiner av sølv, samt en spesiell maling. De viste også en del annonser på slike produkter, og de kostet gjerne flerfoldige tusenlapper.

Det jeg lurer på er, hjelper det egentlig å bruke sølvtråd/sølvgardiner, eller maling mot stråling? Og hvilke frekvenser er det isåfall disse stopper? Eller er dette bare humbug?

Det burde vel være enkelt å forske på dette.

Hva tenker dere i Saltklypa?

Vi forsøker oss på et svar, og åpner for at lytterne våre også vil bidra med sin ekspertise! Husk at Saltklypa tar imot spørsmål, tips, ris og ros på post(at)saltklypa.no, eller via vår Facebook- og Twitter-profil.

Anbefalinger

Pernille Nylehns artikkel i Fri Tanke om lovgivning innen alternativ behandling. Også i Aftenposten.