FRA ARKIVET: #4 - Alternaivmesse spesial Aug. 24, 2016

from Saltklypa· ·

(Opprinnelig publisert: 11.12.2010) Sendingsleder: Marit Vi prater løst og fast om våre opplevelser på Alternativmessen 2010, og Bendik har en samtale med tryllekunstner Jan Crosby om Uri Geller. Crosby skrev i 1974 boken “Sannheten om Uri Geller,” og under messen var han med på en paneldebatt om Gellers opptreden. > Vår visjon er å skape et samlende forum som er åpent for alle, og som kan > føre til økt forståelse og toleranse. Vi vil at de besøkende skal oppleve > mangfoldet i vårt miljø, få en faglig oppdatering og en fin opplevelse som > kan bidra til inspirasjon og …(Opprinnelig publisert: 11.12.2010)

Sendingsleder: Marit

Vi prater løst og fast om våre opplevelser på Alternativmessen 2010, og Bendik har en samtale med tryllekunstner Jan Crosby om Uri Geller. Crosby skrev i 1974 boken "Sannheten om Uri Geller," og under messen var han med på en paneldebatt om Gellers opptreden.

Vår visjon er å skape et samlende forum som er åpent for alle, og som kan føre til økt forståelse og toleranse. Vi vil at de besøkende skal oppleve mangfoldet i vårt miljø, få en faglig oppdatering og en fin opplevelse som kan bidra til inspirasjon og vekst.

(Vi aner egentlig ikke hva det sitatet der betyr, det var det mest forståelige vi kunne få ut av messeheftet)

Jan Crosby: crosbymagic.no

New-Age-aktig bakgrunnsmusikk er komponert av Gunnar R Tjomlid.

Sangene Thin Ones og After kan du høre i sin helhet her.

Og nei, det er ingen skrivefeil i tittelen.