#65 – Om søtstoffdissonans, månekaniner og pyramideidioter Dec. 15, 2013

from Saltklypa· ·

Kristins romfartshjørne: Nå skal vi dyrke basilikum og neper på månen. Hvorfor? Chang'e 3 og Kinas måneutforsknings-program. Innsjø på Mars (en gang for lenge, lenge siden, riktignok) Vi diskuterer kort EFSAs ferske pressemelding som (nok en gang) friskmelder nåværende grenseverdier av søtstoffet aspartam, og den kognitive dissonansen til folk som får pressemeldinger som dette slengt…Kristins romfartshjørne:

Vi diskuterer kort EFSAs ferske pressemelding som (nok en gang) friskmelder nåværende grenseverdier av søtstoffet aspartam, og den kognitive dissonansen til folk som får pressemeldinger som dette slengt i ansiktet (se kommentarfeltet). Saksynt har noen gode gjennomganger på temaet.

What's the harm i å tro på alternativ historie? Pyramide-vandalisme, for eksempel. Jørgen forteller litt om hvor nøye man må være for å datere ting.

Leisha viser panelet et bilde av den aller ekleste soppen i hele verden.

Hva skjer: Skeptikere på puben Oslo arrangerer romjulstreff 27/12, for den som måtte befinne seg i Østlands-området da. Fler detaljer på deres hjemmeside.

Vi ønsker alle lyttere en god jul og et godt nyttår, men kommer til å legge ut en spesialepisode i julehelgen, så vi forsvinner ikke helt. Følg med!