#69 – 25 ting og et par ting til Feb. 9, 2014

from Saltklypa· ·

Nyhetssaker Kvakksalveren Robert O. Young er siktet for nettopp det – kvakksalveri. Hør hvorfor dette blir omtalt i Aftenbladet (Hint: episode 9). Stakkars Jade Rabbit. Hylles også på The Daily Show. Husk lommetørkle. Apropos måne-nytt: Hvis man stirrer for lenge på den, ser man fort de rareste ting. Leishas bokanmeldelse Norges historie i 25 ting…Nyhetssaker

Kvakksalveren Robert O. Young er siktet for nettopp det – kvakksalveri. Hør hvorfor dette blir omtalt i Aftenbladet (Hint: episode 9).

Stakkars Jade Rabbit. Hylles også på The Daily Show. Husk lommetørkle.

Apropos måne-nytt: Hvis man stirrer for lenge på den, ser man fort de rareste ting.

Leishas bokanmeldelse

9788202421656Norges historie i 25 ting av bl.a. vår egen Jørgen. Den kan du få kjøpt her, for eksempel. For tiden pågår det også en utstilling på Kulturhistorisk museum, hvor du kan se en av tingene Jørgen har skrevet om.

Hva skjer?

Arrangementer denne uken på Blindern, for de som ikke jobber på dagtid: feiring av Darwin Day 12. februar, med bl.a. Adam Rutherford, og Hjertedagen, med Wasim Zahid!

Vi leser også opp og svarer på en epost vi har fått, hvor noen lurer på hvor intromelodien vår har blitt av. Tips/ris/ros til post(at)saltklypa.no!

Ny visuell profil (logo, farger, fonter, nettsidetema) er under idémyldring, og vi tar imot alle tips og hjelp vi kan få!

PS: Bendik sier tuuuuuusen takk! <3

hjerteknuser