FRA ARKIVET: #0 - Pilot July 17, 2016

from Saltklypa· ·

En dag for mange år siden satte Bendik, Gunnar, Leisha, Andreas, Marit og Kristin seg ned i et par sofaer i kåken til Gunnar for å pønske ut et podcast- konsept. Resten er historie, og historien begynner her, i prøve-episoden vår, episode null, eller "piloten", som vi kalte den. Den gang satt vi på Skype, med varierende båndbredde, og dertil skrantende lydutstyr. Episode 0 er egentlig bare en introduksjon av hver av oss, og hva dette muligens skulle komme til å handle om i fremtiden. Vi skulle motivere dere til å "klappe på 3", og håper idag vi har klart …En dag for mange år siden satte Bendik, Gunnar, Leisha, Andreas, Marit og Kristin seg ned i et par sofaer i kåken til Gunnar for å pønske ut et podcast- konsept.

Resten er historie, og historien begynner her, i prøve-episoden vår, episode null, eller "piloten", som vi kalte den. Den gang satt vi på Skype, med varierende båndbredde, og dertil skrantende lydutstyr.

Episode 0 er egentlig bare en introduksjon av hver av oss, og hva dette muligens skulle komme til å handle om i fremtiden. Vi skulle motivere dere til å "klappe på 3", og håper idag vi har klart dette!

Nå som vi har lastet opp hele arkivet vårt med episoder som ikke fikk være med på serverbyttet, vil vi med jevne og ujevne mellomrom publisere dem i kronologisk rekkefølge. Såfremt lenkene fra sendingsnotatene den gangen fremdeles er oppe og går, vil vi ha med dem også.

Vel bekomme, og lykke til ... ;)