FRA ARKIVET: #12 -- Om å ikke bli lurt av fotballgale spøkelser eller dyretolker June 8, 2017

from Saltklypa· ·

(Opprinnelig publisert: 9.4.2011) Medvirkende: Gunnar, Marit, Leisha, Bendik, Kristin Sendingsleder: Gunnar Nytt styre i Skepsis Norge: Selv om halve Saltklypa-panelet nå sitter i styret for Skepsis, så er Saltklypa fremdeles uavhengig. Skepsisforumet Skepsisbloggen Skepsis på Twitter Skepsis på Facebook Det spøker på Fredrikstad stadion: nrk.no ghosthunters.no Litt gravende journalistikk av Christian Fagerland (Endret til webarkiv-snapshot etter død lenke) Intervju: Even Gran om Ingen liker å bli lurt-aksjonen. Aksjonslederen nevner også dette intervjuet i denne artikkelen på Fritanke.no. Her sier han bl.a: De samme vanskelige, kritiske spørsmålene fikk jeg også fra panelet i skeptikerpodcasten Saltklypa, der jeg ble intervjuet …(Opprinnelig publisert: 9.4.2011)

Medvirkende: Gunnar, Marit, Leisha, Bendik, Kristin

Sendingsleder: Gunnar

Nytt styre i Skepsis Norge: Selv om halve Saltklypa-panelet nå sitter i styret for Skepsis, så er Saltklypa fremdeles uavhengig.

Skepsisforumet

Skepsisbloggen

Skepsis på Twitter

Skepsis på Facebook

Det spøker på Fredrikstad stadion: nrk.no

ghosthunters.no

Litt gravende journalistikk av Christian Fagerland (Endret til webarkiv-snapshot etter død lenke)

Intervju: Even Gran om Ingen liker å bli lurt-aksjonen. Aksjonslederen nevner også dette intervjuet i denne artikkelen på Fritanke.no. Her sier han bl.a:

De samme vanskelige, kritiske spørsmålene fikk jeg også fra panelet i skeptikerpodcasten Saltklypa, der jeg ble intervjuet på mandag. Fra å svare selvsikkert og innøvd, ble svarene raskt mer stotrende og famlende når panelet konfronterte meg med dette. For det er ikke lett å bruke storslegga i spørsmål av denne typen. Når viktige hensyn står opp mot hverandre, gjelder det her som ellers å finne en optimal mellomposisjon der man tilfredsstiller det ene hensynet uten å gå urimelig på akkord med det andre. De finnes ingen perfekt løsning.

Det er imidlertid et tankekors at disse vektige innvendingene ikke har kommet fra alternativbevegelsen og de som i størst grad har latt seg provosere av denne aksjonen. Det er fra sine egne man skal ha det.

Skeptikertreff: Fredrikstad (død lenke)

Bergen

Oslo

Gunnar snakker om helbredelses-sjarlatanen Svein-Magne Pedersen på Uillustrert Vitenskap.