Saltklypa #47 – Om spøkelseskaffe og englefjær March 13, 2012

from Saltklypa· ·

Vi følger opp saken, eller rettere sagt rettsaken, om det hjemsøkte huset på Vinstra som kjøper ikke vil kjøpe likevel. Nevnt i saken er noe vi synes likner veldig på søvnparalyse. Gunnar blogget også om søvparalyse for noen år siden - les bloggpost og spennende kommentarfelt! Blir du bitt av selvhjelpsbølgen så anbefaler vi boken […]Richard WisemanVi følger opp saken, eller rettere sagt rettsaken, om det hjemsøkte huset på Vinstra som kjøper ikke vil kjøpe likevel.

Nevnt i saken er noe vi synes likner veldig på søvnparalyse. Gunnar blogget også om søvparalyse for noen år siden - les bloggpost og spennende kommentarfelt!

Blir du bitt av selvhjelpsbølgen så anbefaler vi boken SHAM: How the Self- Help Movement made America Helpless og 59 Seconds.

På Kritisk Masse fikk vi et halvtimes intervju med psykolog Richard Wiseman, og det får du høre i denne episoden. Her får du fjasing om Märtha og engler, om hvordan Wisemans nye bok litt utilsiktet disser magasinet Medium, og ikke minst om hvorfor han blr stoppet i sikkerhetskontrollen på vei til Norge…