Fredagspanelen – SweClockers Podcast

by Geeks AB · · · · 14 subscribers

SweClockers redaktion fattar kaffemuggarna i ett fast grepp, och lotsar vilsna lyssnare genom djungeln av tekniknyheter.

Anton och Jonas panelar loss med fler fruktiga systemkretsar på agendan ihop med en strid ström av kommande grafikkort.

more...


Tags: gadgets, tech news, technology

Older Episodes

I veckans fredagsorienterade panel rullar degen in som den ska hos AMD samtidigt som vi får vänta lite längre på nästa grafikkort från Nvidia.
Jonas och en frusen Kenneth snackar om kommande Geforce RTX 3080 Ti och Apples nya färgglada Imac.
Veckans fredagspanel är fullsmetad med deltagare och hårdvarusnack med både Intel, Nvidia och AMD på tapeten.
De senaste två veckorna har fyllts av grafikkortsbestyr, Intel-nyheter och en stor påse gott och blandat.
Tjuvstartad försäljning av processorer, ännu fler nya grafikkort och en chefredaktör som prompt ska ha jultröja på sig i mars – det är dags för fredagspanelen!
Vad innebär nanometer och hur långt är egentligen ett snöre? Tillverkningsprocesser för kretsar står på agendan för veckans fredagsfokus.
Fredagspanelisterna ska denna vecka avhandla fler nya grafikkort med dålig tillgänglighet och skev prissättning samt återupplivandet av en gammal klassiker.
Jacob och Anton gräver sig ned i läsarenkäter och omröstningar för att se om det behövs några kursjusteringar i vår bevakning.
Tveksamma benchmarks, gamla grafikkort som återlanseras och brinnande chassin är några av de ämnena som Kenneth och Jonas ska avhandla i veckans fredagspanel.
Jonas och Kenneth går igenom varför överklockning inte är en lika stor grej nuförtiden.
Veckans avsnitt handlar såklart om processorer och grafikkort, men även en udda sak som IKEA tas upp i fredagspanelen.
Anton och Jonas plockar fram kristallkulan och siar om allt nytt som kan tänkas släppas under året i teknik- och hårdvaruvärlden.
Denna fredag tar Jonas och Anton sig an stormen kring Nvidia och Hardware Unboxed samt om SweClockers påverkats på liknande sätt.
Det är dags för nyårspremiär av fredagspanelen, där Anton, Kenneth och Jonas ska avhandla de senaste veckornas nyheter från den digitala CES-mässan.
Skitåret 2020 har trots en pandemi varit något alldeles extra på hårdvarufronten. Jacob, Jonas, Kenneth, Anton och Andreas sammanfattar!
Årets sista fredagspanel rundas av med nya grafikkort och purfärsta storspelet Cyberpunk 2077.
Andreas och Anton har tagit sig an de nya spelkonsolerna – men ramlar inte direkt av stolen hittills.
Jonas och Anton svär över korkade GPU-lanseringar
I veckans fredagspanel blir det föga förvånande snack om nya grafikkort, dålig tillgång på dessa och vad framtiden kan tänkas bära med sig.